به گزارش افق آذربایجان، محمد عزتی در این مراسم، با اشاره به اقدامات صورتگرفته در شهر تبریز، گفت: در حال حاضر ۲۰ مجموعه آموزشی و رفاهی ویژه کودکان در تبریز در حال احداث یا بهرهبرداری است و بهصورت مستمر، هر هفته یک مرکز افتتاح میشود. همچنین تاکنون ۱۰ اتاق مادر و کودک در مناطق مختلف شهر راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: برنامه شهر دوستدار کودک در ایران از سال ۱۳۹۰ با همکاری وزارت کشور و یونیسف آغاز شده و تبریز جزو نخستین شهرهایی بود که بهصورت جدی در این مسیر گام برداشت.
عزتی اظهار داشت: تشکیل چارت اداره شهر دوستدار کودک در شهرداری تبریز، شهر پایلوت دوستدار کودک و تصویب و ابلاغ اتاقهای مادر و کودک در قالب مصوبات کمیسیون ماده پنج، از مهمترین این اقدامات بوده است.
وی با اشاره به رویکرد حمایتگرانه مدیریت شهری تبریز افزود: شورای اسلامی شهر تبریز ردیف مشخصی در بودجه سالانه برای برنامههای شهر دوستدار کودک ایجاد کرده و بر همین اساس، اعتبارات سالانه برای اجرای پروژههای کودکمحور تأمین میشود.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین به برگزاری جشنوارههای هنری و فرهنگی از جمله جشنواره مجسمهسازی با موضوع کودک، جشنواره موغام و جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اشاره کرد و گفت: این فعالیتها در کنار حضور فعال سمنها و خیریههای حوزه کودک در تبریز، این شهر را به یکی از قطبهای پیشرو در تحقق آرمانشهر کودکان تبدیل کرده است.
عزتی در پایان خاطرنشان کرد: تبریز را میتوان پایتخت خیریههای فعال در حوزه کودک دانست و امیدواریم برگزاری چنین سمپوزیومهایی، زمینهساز تسهیل زندگی شهری برای کودکان و تقویت زیرساختهای حمایتی از نسل آینده باشد.
سومین سمپوزیوم بینالمللی آرمانشهر کودکان صبح امروز با حضور روحالله دهقاننژاد نایبرئیس و رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، حجتالاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر رئیس کمیسیون سرمایهگذاری، گردشگری و بهبود فضای کسبوکار شورای اسلامی شهر تبریز و جمعی از مدیران، متخصصان و اساتید دانشگاههای داخلی و بینالمللی حوزه کودک، در تبریز آغاز بهکار کرد.
(1)
(1)