https://ofogazarbaijan.ir

شناسه خبر :6905
۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴

به گزارش افق آذربایجان، شیر در طب سنتی چینی به داشتن خواص مغذی و مرطوب‌کنندگی معروف است. با این‌حال، مصرف شیر زیاد باعث افزایش رطوبت می‌شود. بویژه وقتی پای شیر سرد در میان باشد، تأثیر رطوبت دوچندان خواهد شد. رطوبت عملکرد طحال و معده را مختل و دفع مایعات مازاد بدن را دشوارتر می‌کند و باعث […]

به گزارش افق آذربایجان، شیر در طب سنتی چینی به داشتن خواص مغذی و مرطوب‌کنندگی معروف است. با این‌حال، مصرف شیر زیاد باعث افزایش رطوبت می‌شود. بویژه وقتی پای شیر سرد در میان باشد، تأثیر رطوبت دوچندان خواهد شد. رطوبت عملکرد طحال و معده را مختل و دفع مایعات مازاد بدن را دشوارتر می‌کند و باعث هضم ضعیف می‌شود. ⁠

تابناک نوشت: رطوبت در طب سنتی چینی به‌عنوان یک عامل بیماری‌زا شناخته می‌شود. وقتی رطوبت در بدن انباشته می‌شود و برای مدتی طولانی پابرجا می‌ماند، می‌تواند باعث چاقی و بروز بیماری‌های قلبی عروقی شود. ⁠

⁠برای جلوگیری از انباشت رطوبت، توصیه می‌شود شیر گرم بنوشید تا فواید مغذی آن را به حداکثر برسانید. یک فنجان شیر گرم در عصر باعث آرام گرفتن معده شده و خواب‌تان را بهبود می‌بخشد.

پ
نشان درجه یک هنری به عکاس پیشکسوت تبریزی اعطا شد درگذشت حسن ریاضی (ایلدیریم) شاعر و روزنامه نگار آذربایجانی بر اثر کرونا
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما: