https://ofogazarbaijan.ir

شناسه خبر :9646
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰

به گزارش افق آذربایجان، علی داداش‌زاده، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اقدامات شاخص این ستاد در سطح ملی، توسعه حرم مطهر امام علی(ع) در نجف اشرف را نخستین اقدام مهم ستاد دانست و گفت: پیش از آغاز فعالیت‌های ستاد، تنها ۱۱ هزار متر مربع صحن در حرم علوی وجود داشت، اما با […]

به گزارش افق آذربایجان، علی داداش‌زاده، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اقدامات شاخص این ستاد در سطح ملی، توسعه حرم مطهر امام علی(ع) در نجف اشرف را نخستین اقدام مهم ستاد دانست و گفت: پیش از آغاز فعالیت‌های ستاد، تنها ۱۱ هزار متر مربع صحن در حرم علوی وجود داشت، اما با طراحی و ساخت صحن جدید به نام حضرت زهرا(س)، اکنون بنایی به وسعت ۲۲۰ هزار متر مربع در جوار بارگاه امیرالمؤمنین(ع) احداث شده که پس از مسجدالحرام و مسجدالنبی، سومین بنای بزرگ مذهبی جهان اسلام محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات دو مأموریت اساسی دارد، افزود: نخست، جذب و هدایت نذورات و کمک‌های مردمی برای توسعه حرم‌های اهل‌بیت(ع) و دوم، سازماندهی موکب‌های اربعین برای خدمت‌رسانی به زائران.
داداش‌زاده با اشاره به عملکرد درخشان آذربایجان‌شرقی در این حوزه اظهار کرد: این استان یکی از پیشگامان بازسازی عتبات عالیات در کشور است و تاکنون ۱۹۵ پروژه کوچک و بزرگ با مشارکت مردم استان به انجام رسیده است.
وی ادامه داد: پروژه صحن حضرت زینب(س) با وسعت ۱۵۰ هزار متر مربع در تل زینبیه نیز از دیگر طرح‌های شاخص در حال اجراست که طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری خواهد رسید.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌شرقی با اشاره به همکاری هنرمندان تبریزی در طراحی و اجرای ضریح تل زینبیه گفت: این ضریح با مشارکت دانشگاه هنر اسلامی تبریز ساخته شده و به‌زودی در محل خود نصب خواهد شد که این افتخاری بزرگ برای استان به شمار می‌رود.
داداش‌زاده همچنین از فعالیت گروه‌های تخصصی استان در شست‌وشو، بازسازی و رفوکاری فرش‌های نفیس حرم‌ها خبر داد و افزود: برخی از این فرش‌ها قدمتی بیش از ۳۰۰ سال داشته‌اند و با استفاده از نخ‌های گیاهی، رنگ‌های طبیعی و مصالح سنتی توسط هنرمندان استان ترمیم شده‌اند. هم‌اکنون بخشی از این فرش‌ها در موزه سیدالشهدا نگهداری می‌شود و تمام فرآیندهای نگهداری و شست‌وشو نیز زیر نظر کارشناسان استان صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به نقش پررنگ استان در مراسم اربعین حسینی گفت: در اربعین سال ۱۴۰۳، ۵۲ موکب از آذربایجان‌شرقی در داخل خاک عراق به زائران خدمت‌رسانی کردند. ستاد مرکزی نیز بر اساس سرانه جمعیت، سهم استان را سالانه ۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر تعیین کرده است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان‌شرقی در پایان از مشارکت مردم استان در حمایت از جبهه مقاومت نیز سخن گفت و افزود: در جریان جنگ غزه و لبنان، مردم آذربایجان‌شرقی بیش از ۲۵ درصد از ابلاغیه ۸۰ میلیارد تومانی سال گذشته را به‌صورت کامل تأمین کردند که این امر نشان‌دهنده روحیه ایثار و همبستگی مردم استان در عرصه‌های بین‌المللی است.

پ
آمارابتلا و فوت کرونا دراین دولت کاهش جدی پیدا کرد/ حتی مرگ یک نفر هم بر اثر کرونا زیاد است نشان درجه یک هنری به عکاس پیشکسوت تبریزی اعطا شد درگذشت حسن ریاضی (ایلدیریم) شاعر و روزنامه نگار آذربایجانی بر اثر کرونا دولت خود را موظف به پاسخگویی به مطالبات کامیون داران می داند اظهارات شیخ ایرانی در باره وجود مراکزفساد در مکه و مدینه دروغ است احتمال وجود ارتباط بین خشک شدن دریاچه ارومیه و زمین‌لرزه‌های شمال‌غرب ایران تعطیلی پنجشنبه‌ها در آذربایجان‌ شرقی
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما: