https://ofogazarbaijan.ir

شناسه خبر :9049
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از ضرورت راه اندازی شرکت نگهداری تاسیسات و ابنیه شهری در تبریز خبر داد.

به گزارش افق آذربایجان و به نقل از  سازه خبر، معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز در خصوص پروژه های عمرانی در دست اقدام در سطح تبریز اظهار داشت: تعدادی از پروژه های در دست اقدام شهرداری تبریز از سال های قبل مانده اند که در حال تکمیل هستند تمرکز اصلی و تاکید شخص شهردار تبریز این است که پروژه ها بموقع تمام شوند برخلاف سال های گذشته همه پروژه ها بموقع و سر وقت تکمیل شده اند ازجمله پل معلم و پل قراملک که ظرف شش ماه تکمیل شدند. برخی پروژه های ورزشی و برخی مسیرگشایی ها و پروژه های فرهنگی نیز افتتاح های بدون تشریفات داشتیم از جمله مجموعه ورزشی پشت لاله پارک، فرهنگسرای کوی فرشته جنوبی که بنام شهید رحمتی نام گذاری شد و استخرآتش نشانی در یکه توکان که از مناطق کم برخوردار میباشد که دوازده سال بلاتکلیف بود همچنین تعداد اندکی ازپروژه های فرهنگی مانده که سعی مان اینست تا خرداد امسال به اتمام برسند ازجمله فرهنگسراها وسالن میوه وتره بار کوی دادگستری و تعدادی چمن مصنوعی که یکماهه تکمیل خواهند و ۳۲ سالن ورزشی چند منظوره نیز در دست تکمیل است.

وی افزود: در سال جاری برای حل گره های ترافیکی چند پروژه خوب در نظر گرفته ایم از جمله شش الی هفت تقاطع غیر همسطح که در حال مطالعات ترافیکی درکمیسیون شورای همتا میباشد از جمله اتصال میدان بسیج به پل سردار خرم  که جا دارد از دانشگاه تبریز هم تشکر ویژه ای بابت همکاری های صورت گرفته داشته باشیم که این پروژه جاده تهران وخاوران را به اتوبان پیامبر اعظم وصل خواهد کرد و گره بزرگ ترافیکی موجود را رفع خواهد نمود، تقاطع غیر همسطح سه راهی اهر نیز در حال مطالعه است که اجرایی شود.

احمدزاده خاطر نشان کرد:دسترسی بزرگراه کسایی از طرف خیابان پرفسور حسابی را که دارای بودجه مصوب است با همکاری راهداری در دست اقدام داریم. همچنین گره ترافیکی استاد معین را دردست مطالعه داریم که با یک تقاطع غیر همسطح “ال” مانند باز شود. در غرب تبریز دو تعریض بزرگ داریم یکی پل تلخه رود ودیگری پل راه آهن مایان علاوه بر این موارد در سال جاری همچنین اعتبار خوبی برای بازارچه های محلی اختصاص یافته است و درمورد توسعه فضای سبز و احداث باغهای میوه در مناطق مختلف نیز گامهای مهمی برداشته شده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز در ادامه در خصوص آسفالت خیابان ها و معابر تبریز و کیفیت آسفالت های استفاده شده اظهار داشت:در مورد آسفالت خیابان ها و معابر تبریز در سال  گذشته عملکرد خوبی ثبت شده بطوریکه ۳۲۰ هزار تن آسفالت ریزی صورت گرفت و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته این عدد در سال ۱۴۰۴ به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید و براساس دستور شهرداری تبریز هدفگذاری آسفالت تبریز به ۷۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید. آنچه که تاکید بر آن لازم و ضروری بوده موضوع کیفیت آسفالت است که حساسیت بسیار زیادی این باره وجود دارد که در این راستا با آزمایشگاه فنی راه و شهرسازی آذربایجان شرقی برای کنترل کیفی آسفالت های تولید شده توسط شهرداری تبریز و تامین شده از سایر کارخانه ها قرارداد داریم و و حین اجرا نیز کنترل کیفی صورت می گیرد. روی هم رفته میتوان ادعا کرد آسفالت تولید شده در کارخانه های شهرداری تبریز از کیفیت بالایی برخوردار است و در کنار آن آزمایشگاه مستقر در کارخانه و سپس نظارت در حین اجرا جلوی هرگونه  افت کیفیت را میگیرد.

وی افزود:گاها خطای انسانی در کیفیت آسفالت و آسفالت ریزی صورت می گیرد ولی با آزمایشگاه مستقر در کارخانه ها هرگونه ایراد در آسفالت خروجی شناسایی و متوقف میشود. البته آسفالتهای کارخانجات بیرونی هم مورد ارزیابی ونمونه گیری و بازبینی قرار میگیرد که از ۲۰ کارخانه تولید آسفالت در تبریز فقط استاندارد پنج کارخانه برای ما موردتایید است.

احمدزاده در بخش دیگری از گفتگوی اختصاصی با «سازه خبر» در مورد سنجش مقاومت پل ها و روگذرهای اجرا شده در سطح تبریز و اینکه مشاهده می شود پلها و روگذرها به دلیل فرسودگی با مخاطراتی رو به رو شده اند، گفت:این مشکل در تبریز و سایر کلانشهرها به چشم میخورد جهت نگهداری و رسیدگی به پلها، ابنیه و سایر پروژه های عمرانی به پیشنهاد شهردار تبریز در صدد ایجاد یک شرکت یا اداره نگهداری فنی و مهندسی بودیم که مطالعات و طرح پروپزال آن تهیه و به شورای اسلامی شهر تبریز ارائه شد که متاسفانه فعلا مورد تایید قرار نگرفته است. اما پایش پل ها و روزگذرها را همواره در برنامه داریم و این مهم از طریق واحد بخش نگه داری شهرداری تبریز صورت می گیرد اما کاملا نیاز است که یک بخشی به صورت کاملا سیستماتیک نگهداری پروژه های عمرانی را عهده دار شود چراکه برخی پروژه ها و ابنیه شهری مشاهده می شود که در حوزه یک منطقه شهرداری بوده و شهرداری دیگری آنرا اجرا می کند، سازمان عمران نیز بخش دیگری از اجرای پروژه را عهده دار است، خدمات شهری کارهای نظافت آنرا انجا می دهد ولی درنهایت پس از تکمیل متولی نگهداری و پایش آن مشخص نیست. اما برای بهره وری بیشتر کارگروه  تخصصی مقاوم سازی ونگه داری ابنیه شهری ایجاد کرده ایم که پنج نفر از اساتید دانشگاه علاوه بر همکاران با تجربه ما در آن عضو هستند. در کل مناطق پروژه های ابنیه را احصاء و بخش به بخش جهت پایش و رصد در اختیار این همکاران قرار میگیرد. بصورت بخشی موارد در کمیته مقاوم سازی طرح و مصوب میشود. در کل با توجه به کسرت پروژه های عمرانی اجرا شده و در دست اجرا در تبریز ضروری است که یک سازمان یا شرکت مستقل نگهداری تاسیسات و ابنیه شهری تشکیل شود.

وی در خصوص پروژه های نیمه تمامی که در نقاط مختلف تبریز وجود دارد و بخش عمده ای از آن نیز متعلق به سایر سازمانها و ارگانها می باشد، گفت:باید تاکید کنم که شهرداری تبریز بدون اغراق هر پروژه ایی را که شروع کند تکمیل خواهد کرد اما برخی پروژه ها متلعق به شهرداری تبریز نیست اما مردم همه موارد شهری را از چشم شهرداری می بینند از جمله پروژه های نیمه تمام! کوچکترین نقص شهرداری رسانه ای می شود اما پروژه های نیمه تمام سایر دستگاهها که سالهاست بلاتکلیف مانده به چشم رسانه ها و مردم نمی آید، اما با این حال آمادگی داریم با مدیران دستگاههایی که پروژه های نیمه تمام و بلاتکلیف دارند جلسه گذاشته و تا جاییکه امکانپذیر باشد برای اتمانم پروژه ها همکاری های لازم را انجام دهیم چراکه به هر صورت اتمام پروژه های نیمه تمام به نفع تبریز و مردم آن خواهد بود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری کلانشهر تبریز در پایان در خصوص اجرای پروژه احداث عمارت کلاه فرنگی باغشمال نیز گفت:احداث این عمارت که مساحت آن ۳۸۰۰ مترمربع است و یکی پروژه های شاخص شهرداری تبریز بوده در راستای احیای هویت تاریخی پارک باغشمال صورت می گیرد که در حال حاضر طبق برنامه زمانبندی در حال تکمیل اسکلت هستیم و سعی مان اینست قبل از زمستان  این پروژه به اتمام برسد. این پروژه خیلی خاص است و در مورد معماری آن با بهره گیری از توان معماران برجسته دقت بسیار زیادی صورت گرفته است و کاربری آن فرهنگی خواهد بود.

پ
نشان درجه یک هنری به عکاس پیشکسوت تبریزی اعطا شد درگذشت حسن ریاضی (ایلدیریم) شاعر و روزنامه نگار آذربایجانی بر اثر کرونا
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما: